Në këtë sesion folësit diskutuan për përfitimet e përdorimit të teknologjisë për të lehtësuar tranzicionin nga arsimi në biznes.
Folësit ndanë njohuritë e tyre mbi mundësitë e gamifikimit dhe nanomësimit, ku përdorimi i tyre në trajnimin dhe zhvillimin profesional mund të ndihmojë studentët të zhvillojnë aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për të qenë më produktiv dhe të suksesshëm në karrierën e tyre.
Folësi kryesor ishte Jesus Contreras, Drejtor Ekzekutiv në EIT Digital, ndërsa ne panel ishin: Astrit Kadriu, Drejtor i Inxhinierisë në 3CIS; Venera Demukaj, Prodekane për Çështje Akademike dhe Asistente e Ekonomisë në RIT Kosova; Visar Jasiqi, Drejtues i Produkteve dhe Inxhinierisë në Radix, dhe moderator Vigan Budima, Anëtar Bordi dhe Drejtues i AIS në Aseco Europe Juglindore (ASEE).

Share This Story, Choose Your Platform!

Recent posts