KREN ka nënshkruar të enjten Memorandumin e Mirëkuptimit me Universitetin ‘’Isa Boletini’’ në Mitrovicë, të përfaqësuar nga rektori Prof.Dr. Alush Musaj për mbështetje të procesit të dixhitalizimit.

Rektori Musaj, ka falënderuar përfaqësuesit e KREN-it dhe komponentin Digital4Business të Qendrës për Transformim Dixhital të ITP-së, për këtë mbështetje duke theksuar që ky është një hap i rëndësishëm në drejtimin e bashkëpunimit afatgjatë ndërmjet UIBM dhe KREN-it.

Share This Story, Choose Your Platform!

Recent posts