🎓 Momente nga faza e trajnimeve në KREN, ku profesionistë të arsimit 🧑‍🏫 po zhvillojnë aftësitë e tyre në “Instruktor i Dizajnit Mësimor”.
Kjo seri trajnimesh 📚 tregon angazhimin tonë për të avancuar standardet e mësimdhënies 🚀 dhe për të përgatitur nxënës 👨‍🎓👩‍🎓 për sfidat e nesërme. Falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit për përkushtimin dhe energjinë 💪 që po sjellin në këto sesione.
Ky program organizohet nga KREN me mbështetjen e Aksionit “Digital4Business”. “Digital4Business” financohet bashkërisht nga Bashkimi Evropian 🇪🇺 dhe Ministria Federale Gjermane 🇩🇪 për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim dhe zbatohet në kuadër të Qendrës për Transformimin Dixhital në ITP.

Share This Story, Choose Your Platform!

Recent posts