📢Një lajm i mirë❗

Tani Eduroam është i aktivizuar në Universiteti i Prishtinës për të gjithë stafin akademik dhe studentët që kanë një llogari të identifikimit nga Universiteti i Prishtinës.
Ky shërbim do t’ju lejojë të kyçeni në rrjetin e internetit në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë.
Nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë për ndihmë shtesë, ju lutemi të kontaktoni departamentin e IT-së në Universitetin tuaj🏫.

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Recent posts