Një takim i vlefshëm me synime të larta është mbajtur sot në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” (UP).
Në takim morën pjesë Agim Kukaj, drejtor i projektit KODE, Fjolla Restelica Ahmeti, koordinatore e projektit KODE, Atif Bashani, koordinator i KREN-it, së bashku me përfaqësuesit e Universitetit të Prishtinës, Prof. Kurtish Sherifi, prorektor për kërkim shkencor, Prof. assoc. dr. Mimoza Ibrani prorektore për mësimdhënie dhe çështje studentore.
Qëllimi i takimit ishte koordinimi i aktiviteteve për një bashkëpunim të dyanshëm ndërmjet KREN-it dhe UP-së.

Share This Story, Choose Your Platform!

Recent posts