eduroam

Opsioni 1-Udhëzim për instalim në telefon

Shkarkoni aplikacionin për pajisjen tuaj:

Vërejtje:

    • Duhet të regjistroheni vetëm një herë. Pastaj, lidhja me eduroam është automatike përmes aplikacionit geteduroam;
    • Për regjistrim në eduroam, kredencialet duhet t’i shkruani vetëm përmes aplikacionit;
    • Keni kujdes, domain-i në username përfundon me .ks, e jo .net;

Opsioni 2-Udhëzim për instalim në kompjuter

2. Klikoni në butonin “Click here to download your eduroam installer”.


 

3. Zgjidhni nga lista institucionin tuaj, ose përdorni “search”.

4. Shkarkoni aplikacionin duke klikuar në buton “eduroam”

5. Pas instalimit në kompjuter nuk do të gjeni aplikacionin e veçantë.
Vazhdoni me procedurat standarde të lidhjes me wi-fi në kompjuter, gjeni wi-fi “eduroam” dhe shënoni kredencialet tuaja si për çdo wi-fi tjetër.
Keni kujdes, domain-i përfundon me “.ks