Sot, në shkollën tonë është mbajtur aktiviteti i parë, për instalimin e pajisjeve të nevojshme të rrjetit (Wi-fi, Switch dhe Router) si dhe qasja ne internet nepermjet fibrit optik.

Falenderojmë KREN-in, që në kuadër të pesë shkollave të Kosovës Gjimnazi “Gjon Buzuku” – Prizren është përzgjedhur të jetë pjesë e ,,shkollave pilot” në kuadër të projektit KODE (Kosovo Digital Economy), ku të gjitha shpenzimet financiare mbulohen përmes komponentit Digital4Business i Qendrës për Transformim Dixhital të ITP-së, e financuar bashkërisht nga Bashkimi Evropian (BE) dhe Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (BMZ).

Share This Story, Choose Your Platform!

Recent posts